.. åt upp mitt godis !

hejhopp !
idag har varit en jävligt jobbig dag, jag sitter just nu med hemska smärtor där jag opererades och jag är helt jävla utmattad, men det har lätt varit värt det !
jag vaknade av en mardröm runt 10 , haha helt sjukt jag drömde om ormar och spindlar, det finns inget jag hatar mer än det !
jag fixade lite soppa och en mumsig macka med skagenröra (y)
sedan tog jag bussen in till stan, där träffade jag andré en snabbis, usch han mådde inte bra efter sprutan så han skulle åka hem, tycker verkligen synd om han , den jävla gris sprutan är bara idiotisk, alla blir ju bara sjuka av den !
när jag pussat klart på han gick jag upp på bastionen där elin, maja och elin var.
vi gick bort mot skolan och jag verkligen kämpade för att ta mig upp för trapporna.
jag var med när klassen hade lektion i ungefär en halvtimme och sen gick jag och köpte godis och satte mig vid bussen och väntade.
där träffade jag erik och anton, satt och snackade med dem ett tag.
på bussen blev det mycket snack med wille som jag inte hade träffat på evigheter, jag och han hoppade av vid pressbyrån och gick bort till österled och tänkte hälsa på men självklart var det helt dött !
så vi gick upp mot valhalla där han gick hemåt och jag gick till bussen, men självklart så missade jag den med typ 5 minuter, åååh vad sånt är jobbigt !
så jag ringde tina och snackade med henne tills bussen kom , på bussen träffade jag andreas och det blev mycket prat med han .
när jag kom hem kom tina ner till mig och vi kollade på män som hatar kvinnor och åt upp mitt godis, sen lagade vi mat och sen kollade vi på björn gustavsson , han är verkligen sjukt rolig det går inte att låta bli att skratta!
sen självklart så gör det så jävla ont när jag skrattar !
efter det stcack tina  hem och jag och lisa promenerade upp mot kiosken, och tina kom också upp efter en stund.
och nu har jag precis duschat och ska snart gå och lägga mig, ska bara tjata lite på andré att han ska ring mig , tihi ! :$

puuuuss !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0