I can only tell you what it feels like and right now there's a steel knife .

blir en hemma sittar kväll och bara tycka synd om sig själv, och klaga över livet och allt annat skit !
glädjen hade vartit otrolig om man hade haft något att göra eller någon att träffa .


kärlek och hat !

igår åkte jag hem till andrés föräldrar med han, åt god mat och lyssnade när mathias (andrés pappa) spelade dragspel, underbart!
och imorse tog jag bussen därifrån 09.50 och storstädade mitt rum! vid halv 1 gick jag upp till jobbet och jobbade några timmar och nu sitter jag här och har ingenting att göra!
plus att jag känner ett stort hat mot hela min familj, död åt hela världen , blink*
nej men jag längtar verkligen till nästa år när jag flyttar hemifrån, men vem vet det kanske blir snart.
får se hur länge jag står ut med idioterna här hemma. vet att jag inte borde skriva idioter. men med tanke på hur jag känner nu så är jag snäll när jag skriver det !

Then why the hell are you so sad.

idag har varit en väldigt kort skolda, började vid 8 och slutade 11. hade svenska så vi kollade på hamlet vilket jag inte riktigt förstår varför. vid 10 kom eddie, min lärare och frågade om jag och pierre ville hjälpa till och packa in varor i restaurangen så vi fick med han och gjorde det. och 2 dagen i rad kommenterade eddie att min parfym luktade jätte gott! 
nu ska jag upp och träna mina små tjejer och sen åker jag hem med andré till hans föräldrara och firar lite att han har klarat sitt körkort.
hejhopp.

a

Don't wanna hear it ! shut up !

har pof nu, och läraren jag har kan verkligen inte vara tyst. han maler på hela tiden ! jätte jobbigt.
igår var jag och tränade med magda och malin. vi är så duktiga! så har världens träningsverk nu i både benen och armarna!


Don't wanna hear it ! shut up !

har pof nu, och läraren jag har kan verkligen inte vara tyst. han maler på hela tiden ! jätte jobbigt.
igår var jag och tränade med magda och malin. vi är så duktiga! så har världens träningsverk nu i både benen och armarna!


Reachin' for the phone 'cause I can't fight it anymore

jag hatar verkligen när jag inte får tag på andré ! behöver verkligen mitt busskort för att komma till träningen idag men det ser ut som att det inte blir någon träning för mig pga att andré varken svarar på sms eller när jag ringer. undra vad han gör ? jag vet att han skulle skriva något körkortsprov idag men det kan ju inte ta hela dagen. nej nu ska jag kolla på crokodile Dundee, älskar dem filmerna! speciellt med ugnsbakade chips och en varm och mysig säng !

slänger upp en mycket vacker bild på mig, joel och sandra !

jag sandra och joel


And we hang our heads down. I've got nothing left to lose, my dear. except you

jag är trött på min lillebror, jag lovar han vill inget annat än att reta mig och göra mig förbannad. och det värsta är att på sistonde har jag börjat gråta för typ ingenting och han får alltid mig att gråta och ju mer arg jag blir ju mer gråter jag och han tycker bara det är roligare ! blää

börjar blogga igen !

nu har jag bestämt mig, jag börjar blogga igen!
sitter och har näringslära men det blir inte så mycket gjort på grund av att jag, amanda och joel sitter och fular oss. men ska ta tag i arbetet nu. sandra sitter och fixar så att min blogg blir lite snyggare så man blir mer sugen på att blogga.
 hejhopp

RSS 2.0